View Sidebar
Världsledande inom industriella produkter

Världsledande inom industriella produkter

10/08/2015 13:28Comments are Disabled

För att industrier och företag ska kunna sköta sina arbeten behövs speciella produkter inom olika segment. I dag är bland annat Aliaxis Utilities & Industry AB en av de största koncernerna i världen när det handlar om plaströrssystem och kopplingar.

248-svetspinnar-industri-rör-isolatorerÄven om företaget har sitt säte i Belgien så sker produktionen runt om i världen i olika länder. Man tillverkar flera olika typer av produkter och därmed säljs dessa också under flera olika varumärken. Dock är alla dessa varumärken ledande inom sina olika marknadssegment.

När det handlar om den svenska marknaden och de produkter som säljs av koncernen här så rör det främst plaströrsystem för VA och VVS men även så kallade sanitära produkter, tekniska keramer till industrin och pumpar som fungerar i varierande krävande miljöer. Aliaxis Utilities & Industry tillverkar också bland annat:

  • Keramiska isolatorer
  • Svetspinnar i keramik

Om isolatorer och svetspinnar

Isolator är ett sorts material som inte leder någon elektrisk ström. Det som kallas för ledningsbandet i materialet innehåller inga elektroner varpå elektronerna inte heller kan gå genom materialet. Detta kan du alltså bland annat köpa via företaget. Likaså svetspinnar som är keramiska.

Kristianstadsbladet skriver om hur beställningarna på isolatorer förändrats under de senaste åren på grund av varierande orsaker så som att marknaden kräver specialtillverkade produkter. Detta erbjuder alltså Aliaxis Utilities & Industry liksom speciella systemlösningar. På så sätt försöker man kunna bidra med ett mervärde som gynnar både slutanvändaren och distributören.

Koncernen arbetar med sina produkter i hela kedjan. Alltså från utveckling till produktion och kan därför anpassa sina varor. Målet med detta är att kunna ta hand om sina kunder och lösa deras olika problem både snabbt och effektivt. Så om du skulle vilja läsa mer om företaget och dess tjänster samt olika produkter kan du besöka deras svenska hemsida.

Comments are closed