View Sidebar
Skaffa en inglasad balkong – odla spännande växter och grönsaker

Skaffa en inglasad balkong – odla spännande växter och grönsaker

10/01/2018 16:57Comments are Disabled

En balkong ger en känsla av frihet som man inte kan uppleva om man bor i en lägenhet på annat sätt. Det är ju faktiskt en möjlighet att komma ut och se långt ut över takåsarna eller fälten där man bor utan att för den skull behöva gå utomhus.

I ett land som Sverige där klimatet är kallt under långa perioder av året är det dock inte möjligt att vara ute på balkongen under några längre perioder. Det finns en lösning, skaffa en inglasad balkong – odla spännande växter och grönsaker eller njut av utomhuskänslan inomhus, under större delar av året än du tidigare trott var möjligt. Sökningen inglasningar uterum är vanlig på nätet eftersom det helt enkelt är populärt att välja en inglasning.

Fördelar med att glasa in balkongen

  • Du får ett extra rum i lägenheten. Detta är en fördel eftersom det ökar värdet på din bostad och du helt enkelt kan få ut mer pengar för den om du skulle välja att sälja den. Det är helt enkelt en smart ekonomisk investering.
  • Du får en ny plats att vara på under en längre period av året. Detta är härligt eftersom det helt enkelt ger dig mer plats att njuta av det du har. Kanske har du en hobby eller något annat som du kan flytta ut på din inglasade balkong. Skaffa en inglasad balkong – odla spännande växter och grönsaker eller gör något annat skoj som du älskar. Ditt hem är din borg och att njuta av det på bästa sätt är alltid något positivt.

Det finns också många snygga detaljer man kan satsa på om man inte har en balkong eller helt enkelt önskar något annat som kan se snyggt ut när du spenderar tid där ute. Nyfiken – du får en cool designkänsla med ett glasräcke på din altan , din trappa eller din balkong. Det finns många möjligheter för dig som vill investera i ditt hem med stora eller små medel.

Expressen skriver om hem, inredning och uppdateringar

I tidningar och på TV kan man ofta få inspiration för allt från heminredning till stora renoveringar. Att uppdatera sitt hem på bästa sätt är helt enkelt ett stort intresse hos många människor och därför skrivs det ofta om detta.

Intresserad av just inglasade balkonger? Inglasat uterum – sommarens drömköp. Läs mer på den här sidan i Expressen och se om det kan vara något för dig och din familj. För att få en ännu bättre känsla där du bor kan du ibland bara behöva göra mindre förändringar. Man måste helt enkelt inte flytta för att älska platsen där man bor på nytt.

Skaffa en inglasad balkong – odla spännande växter och grönsaker eller något annat du gillar där. Det är faktiskt möjligt! Aftonbladet tipsar här om spännande växter, frukter och grönsaker du kan ha på en inglasad balkong och detta är artikeln för dig som gillar att odla, vare sig du är nybörjare eller erfaren inom området.

Tips när du ska anlita företag för inglasningar

  • Börja med att få en bra översikt över din ekonomi. Då blir det lättare att veta hur mycket du har råd att lägga på att glasa in balkongen. Dessutom ger det dig en bättre bild av hur mycket du måste spara för att kunna genomföra projektet eller hur mycket du måste låna. Har du koll på detta är det lättare att göra smarta ekonomiska val för dig själv och din familj.
  • Kolla med andra som har glasat in balkongen eller altanen om de har tips på vart du kan vända dig. Säkert finns det någon i din närhet som gjort detta och ofta kan man få de bästa rekommendationerna från människor man har förtroende för. Våga fråga!
  • Läs på nätet när du hittar ett företag du är intresserad av att anlita. Där lämnar tidigare kunder ofta omdömen om sin upplevelse med företaget i fråga och dessa är alltid smarta att läsa igenom för den som vill göra bra val. Läs gärna på flera sidor för att få en mer balanserad bild. En kund som inte är nöjd ger ju sällan hela bilden.
  • Läs igenom villkoren för din investering innan du väl bestämmer dig. Kom ihåg att ställa frågor om du undrar över något. Du ska aldrig skriva på ett avtal om det finns saker som är obesvarade. Dessutom kan du alltid kräva tydliga svar, speciellt då det kommer till kostnader och leveranstider. Att sitta fast i ett avtal som drar ut på tiden är sällan en god ide’. Be gärna någon du litar på att läsa igenom avtalet med dig om du är osäker. Då ökar du chansen för att ni inte ska missa något viktigt.

En inglasad balkong eller ett glasräcke ger livskvalitet

Ibland handlar livet om något så enkelt som att kunna uppdatera sitt hem till att kännas än lite mysigare och snyggare än förut. Genom att investera i en inglasad balkong eller njuta av ett vackert designglasräcke kan du öka din livskvalitet i vardagen. Det handlar om så enkla saker som att kunna njuta av vädret längre än annars utan att för den skull bli sjuk eller ha något vacker att titta på när du ser ut på din altan eller balkong om kvällen. Att våga satsa där man befinner sig är viktigt för att på så sätt trivas än bättre med det dagliga livet.

Comments are closed