View Sidebar
Så testar du ditt IQ

Så testar du ditt IQ

11/05/2020 11:40Comments are Disabled
Bubble style test form

Den största delen av befolkningen ligger på mer eller mindre samma nivå när det kommer till intelligens. Du klarar av att göra bra mycket med en medelmåttig hjärna, så att säga. Sedan finns det vissa individer som ligger under medelvärdet, och andra som ligger över det.

För det mesta så behöver du inte veta vilket IQ du har. Men ibland kan det vara viktigt eller så gör du det bara för att det är roligt. Det ligger i människans natur att mäta och jämföra olika saker. Även om föräldrarna uppmuntrar sina barn att plugga för sin egen skull så är det vanligt att jämföra betygen med kompisarna. När det kommer till dina pengar så är det ännu viktigare att jämföra olika produkter och priser. 

Vikten av att se sig omkring

Det brukar vara bäst att se sig omkring lite innan du bestämmer dig för ett inköp. Vare sig det handlar om mycket eller lite pengar så vill du inte slösa med dem. Och framför allt så vill du att produkten fungerar så att du blir nöjd. Det är så tråkigt om något nytt inte riktigt når upp till dina förväntningar. Så ta dig tid att läsa om vad som finns innan du bestämmer dig. Hjärnan testar man med hjälp av sitt IQ. Prylar testar man på https://bastatesten.se/

Nu för tiden så behöver du ju inte ens gå utanför dörren för att lära dig mer om olika produkter. Det är inte ens nödvändigt att gå till flera olika sajter. Istället är allting samlat på ett och samma ställe. Du kan i lugn och ro se vad de olika testerna säger och vad som kan vara bra för dig. Se gärna lite närmare på det finstilta. För ofta är det där som skillnaden ligger. 

Vad har du för IQ?

För de människor som ligger över den vanliga nivån kan det vara roligt att träffa andra likasinnade. De kan ofta diskutera saker på ett helt annat sätt än med sina vanliga kompisar. Inte så att de är bättre på något sätt och vis. Det handlar helt enkelt om ett behov som kan tillfredsställas. Så testar du ditt IQ på mensa

Oavsett intelligens så har alla människor förmågan att utvecklas. Du kan lära dig nya saker hela tiden. Om än bara något så enkelt som varför en viss madrass är bättre än en annan. Att jämföra priser, utbud, betyg eller andra saker är nämligen helt naturligt.