View Sidebar
En alldeles egen stil

En alldeles egen stil

17/02/2016 16:06Comments are Disabled

Att hitta sin egen stil ӓr inte alltid så lӓtt. Man vill fӧlja med i modesvӓngarna, ӓven om inte allt ӓr precis det som passar ens stil. Men samtidigt så ӓr det få som vill vara bara en del av gruppen, man vill stå ut som en individ med egen smak och personlighet. Allt detta ӓr mӧjligt, eftersom modet ofta omfattar en rad olika varianter.

616-4-flugaOm en viss sorts byxa ӓr populӓr, till exempel, så kan man alltid vӓlja mellan olika tyger och mӧnster. Eller så ӓr det frågan om slips och fluga, hӓr ӓr det ofta mӧnstret som kan vara nog så individuellt samtidigt som bredden på slipsen ӓr en direkt modefråga. På detta sӓtt kan man ha sin egen smak, en stil som ӓr helt ens egen, utan att ge glipp på modet.

Slipsar och flugor kommer igen

Egentligen har slipsar aldrig helt varit omoderna, det ӓr något som miljontals mӓn anvӓnder på en daglig basis. Men det har inte alltid varit inne att ha slips på en helt vanlig fest, något som dock kommer tillbaka med jӓmna mellanrum. Återigen handlar det mycket om utseendet, ska slipsen vara bred eller smal? Skjortorna visar ofta vad som gӓller, fӧr om kragen ӓr bred så måste man ha en stӧrre slipsknut. Kom i snygg slips på bröllop med Blow Clubs egentillverkade slipsar.

På stӧrre festligheter ӓr det så gott som alltid passande att ha slips eller fluga, det hӧr ihop med evenemanget. Många tycker om att klӓ upp sig fӧr julårsfirandet, men ӓven studentfester och andra speciella dagar. Beställ en stilren smoking fluga från Bow Club. Det ӓr något alldeles speciellt att ta på sig en nystruken, skinande vit skjorta och smoking. Flugan ӓr verkligen som pricken ӧver i:et, det dӓr lilla extra kan man sӓga. Den kan vara i olika fӓrger, hӓr finns det utrymme fӧr personlighet och smak.

Mode som visar vem man ӓr

Det kan tyckas som en paradox att modet beskriver vem man ӓr, men det fungerar mycket bra om man ger det en personlig prӓgel. Vad det ofta handlar om ӓr inte att slaviskt fӧlja allt man ser på TV, utan att vӓlja det som passar en sjӓlv. Att kunna justera och komplettera det som ӓr modernt med detaljer som man inte vill vara utan. Hitta modeinspiration för herrar här. Detta ӓr egentligen grunden till en modern, personlig look- att bli inspirerad av modet men ӓndå inte ge avkall på sin personlighet.

Mode kommer och går, och det ӓr verkligen intressant att hӓnga med i det allra senaste. Mycket ӓr snyggt, men inte allt passar till alla. Så det bӓsta ӓr att låta sig bli inspirerad och kӧpa det man tycker ӓr allra snyggast. Resten kan vara ett sӓtt att visa upp vem man ӓr. Eller som många gӧr- man kӧper det som ӓr modernt men i fӓrger och mӧnster som beskriver en sjӓlv. Vissa personer ӓr rӧda medan andra helt klart ӓr gråa, det ӓr denna variation som ger livet gnistor.

 

Comments are closed