View Sidebar
Barnkalas med roliga teman

Barnkalas med roliga teman

30/03/2016 13:09Comments are Disabled

En av de dagar som de allra flesta barn ser fram emot mest under ett år är deras födelsedag. Helt naturligt, eftersom den i de flesta familjer firas riktigt ordentligt med barnkalas, tårta och presenter. Med alla de möjligheter som föräldrar idag har när det kommer till att ordna barnkalas kan det dock kännas svårt att veta vart man skall börja och detta sätter press på att ordna det bästa barnkalas man kan för sitt barn.701-4-barnkalas-med-roliga-teman

Ett barnkalas består av ett par viktiga komponenter. Efter att dessa uppfyllts återstår att se till barnets unika personlighet för att skapa den extra touch som gör att kalaset blir lyckat.

Tänk på detta när du planerar ett barnkalas

  • Vilken budget har du för att ordna kalaset? Att göra upp en ordentlig budget förhindrar att du skuldsätter dig i onödan och ger dig dessutom bättre riktlinjer för hur mycket du kan spendera på vad. I sin tur innebär detta att du istället kan slappna av och njuta hela tiden.
  • Hur många skall ni bjuda? Självklart påverkar ovan punkt och denna varandra så att fundera igenom hur många ni kan bjuda är oerhört viktigt.
  • Vart skall ni vara? Skall det vara ett barnkalas hemma eller ett som ni håller i en lokal ni hyr? Det finns en mängd alternativ för detta och många företag som specialiserat sig på att just anordna barnkalas.
  • Vad gillar ditt barn? Vilka intressen har ditt barn – detta kan bli temat för barnkalaset! Idag finns det massor med tema-relaterade prylar som passar perfekt för ett barnkalas – oavsett om det är liten prins eller prinsessa, någon som älskar Star Wars eller kanske Hello Kitty. Det mesta går att ordna om man bara är tydligt med vad det är man söker.

Intresserad av ett roligt temakalas – planera och styr upp ett roligt Spindelmannen kalas tillsammans med Planet Rondo som är proffs på detta och mycket mer. Planet Rondo anordnar barnkalas i Stockholm, Norrtälje och Södertälje och arbetar med dig för att hitta precis rätt kalasmix för ditt barn.

Fördelar med att låta ett företag anordna ett barnkalas

  • Du ger riktlinjerna och någon annan gör allt arbete. Tillsammans med företaget som skall anordna kalaset träffas ni och ger er bild av vad ni vill ha för kalaset. De representanter som ordnar kalaset kommer sedan med sin professionella input för att ni tillsammans skall skapa precis rätt stämning för barnet som fyller år.
  • Det faktum att proffs sköter allt gör att du slipper oroa dig för att något skall gå fel. Det är trots allt ett välkänt faktum att man bör proffsen låta sköta sina egna områden själva för allra bästa resultat.
  • Du slipper att städa upp efteråt! Om det är något som kan skrämma upp den mest erfarne förälder är det städning efter ett barnkalas. Men om du låter ett företag anordna ett barnkalas för ditt barn sköter de även städningen efteråt.
  • Du sparar tid som annars skulle behöva läggas på att planera och köpa in allt som behövs till barnkalaset. Gästlistor, muggar, tallrikar, bord, underhållning, ballonger – listan kan göras lång över vad man behöver köpa och lägga tid på.
  • Du kan istället spendera all din tid med att njuta av barnkalaset och ditt barns glädje över hela upplevelsen. Detta blir roligare för både dig och ditt barn som kan se sina föräldrar vara närvarande hela tiden.

Även i media finns idag en mängd inspiration att hämta när det gäller att anordna barnkalas. Du hittar artiklar i tidningar och inslag på TV som handlar om hur man kan göra vardagen och de där speciella dagarna till en fest.

I en värld där inslag från andra kulturer numera är en naturlig del av vår vardag finns det också många spännande tips från andra delar av världen att ta del av – så också för barnkalaset. Nyfiken – så skapar du en piñata till barnkalaset och låter barnen ha extra skoj tillsammans.

Tiden då barnen är små går fort och det gäller att ta vara på varje tillfälle man har tillsammans för att skapa minnen som håller en livstid. Därför är det väl värt er tid att lägga ned lite extra krut på att barnens födelsedagar skall kännas riktigt speciella.

Comments are closed