View Sidebar
Aktiviteter i Sundsvall

Aktiviteter i Sundsvall

28/01/2015 05:50Comments are Disabled

Sundsvall är ett utmärkt val för en semester. Det finns mycket att se och även att göra i staden med omgivningar. Samtidigt är det vanligt att man lägger konferenser eller events här av ungefär samma anledning. Det är också lätt att ta sig hit från olika delar av landet, det är inte alls långt till flygplatsen till exempel.

MU423-aktivitet i sundsvallBland de aktiviteter i Sundsvall som många tycker om att göra hör sport och friluftsliv. Promenader, jogging, skidåkning och mycket annat som man kan göra både inom- och utomhus. Det finns mycket fina friluftsområden med stigar och spår, kafe’ och andra roliga saker. Annars har man alltid restaurang Augusta’s Kök i Sundsvall.

Restaurang Augusta’s Kök i Sundsvall ligger i Best Western hotell och har nyligen renoverats. Man har fina, fräscha lokaler och mycket god mat. När man är i Sundsvall ska man se till att inte missa chansen att äta här, det är ett ställe som har en härlig atmosfär. Man serverar måltider hela dagen- frukost, lunch och middag. Varje torsdag har man speciella erbjudanden och på onsdagar kan man laga mat tillsammans med kockarna. Chef’s Table har blivit något stort på olika ställen i världen.

De allra flesta håller med om att man inte bara äter med munnen, utan att alla sinnen ska vara inblandade. Genom att välja trevliga ställen att äta, som restaurang Augusta’s Kök i Sundsvall, så kan man vara säker på att verkligen kunna njuta av maten. Man smakar maten, den är utsökt. Samtidigt så ser man på den och den är vackert dekorerad. Även inredningen är smakfull, modern men ändå charmig. Man hör sorlet och kanske lite musik, man känner gaffeln i handen och smekningen från hjärtevännen. Det kanske känns lite överdrivet att beskriva det så här, men faktum är att maten i Sundsvall smakar bättre när allt kommer tillsammans i en harmoni.

Andra aktiviteter i Sundsvall inkluderar Boda Borg. Det är ett riktigt roligt ställe för både privatpersoner och företag som anordnar något för sina anställda. Fullt med olika utmaningar som man ska klara av, och man kan tävla mot varandra eller dela upp sig i lag. Det finns flera olika svårighetsgrader så alla kan ha det kul här i Sundsvall. Man behöver inte sätta av hela dagen för att hinna med en hel del, så det är lätt att kombinera med middag på restaurang Augusta’s Kök i Sundsvall. Med en aktiv dag bakom sig så smakar både mat och dryck så mycket bättre.

Comments are closed